Droomreis

View Calendar
23-11-17 20:00 - 21:00
Droomreis
Address: Heuvel (adres volgt na aanmelding)

Klank droomreis

Door de unieke combinatie van klankschalen, dwarsfluit, viool, piano, sitar en stemmen nemen Marije en Dymphie je mee in een magische klank droomreis. Door de meeslepende melodieën op de viool en fluit zul je heerlijk gaan ontspannen en door de trilling van de schalen ga je in een nog diepere meditatieve reis in jezelf.

Dymphie en Marije hebben ruime ervaring afzonderlijk, en hebben voor deze klankdroomreis hun krachten en liefde voor muziek gebundeld:

Marije du Bateau is gepassioneerd muzikante en speelt meerdere instrumenten (o.a. viool, piano en sitar). Haar specialiteit ligt in het live improviseren: zij stelt zich open voor wat zich op dat moment aandient en ontvouwt. Haar muziek is daardoor elke keer opnieuw weer uniek en éénmalig. In Breda geeft ze geregeld Droomconcerten waarbij je je kan laten meevoeren op haar magische en muzikale reizen.

Dymphie is al vele jaren actief aan het werk met klankschalen, klankschaalmassage maar ook concerten en workshops hoe te werken met een schaal. Sinds kort heeft zij ook haar dwarsfluit weer opgepakt omdat de samenwerking van de klank van de fluit en de klankschalen zo goed trilt met elkaar.

Inloop: 19:45 uur
Start: 20:00 uur
Einde: 21:00 uur

Kosten zijn 15 euro per persoon